Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor

de Miha in Pui, 10 Iun 2009 | 14265 vizualizari

 

Usor de facut ...

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri mustar cu hrean
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2-3 catei usturoi
  • 100 g smantana
  • 1 lingura ulei masline
  • sare,piper,tarhon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor:

Pisam usturoiul,apoi amestecam cu sare,piper si tarhon.Adaugam uleiul si amestecam pana se face ca o maioneza.Punem si mustarul amestecat cu vinul alb si smantana.

Punem carnea la marinat in acest sos,pentru 1 ora,in frigider.

Dupa acest timp,punem carnea intr-un vas termorezistent si dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Se serveste cu cartofi la tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu sos de mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bunica 1

20.06.2009, 09:11

Astazi fac pulpe la cuptor cu sos de mustar.
Sunt prea apetisante ca sa nu le incerc.

Bucataras 1

20.06.2009, 10:20

Eu cumpar pulpele

Miha 1

20.06.2009, 10:40

Ar fi fost si culmea sa cumperi mustarul!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe aromate pe pat de varza creata